Cenniki do pobrania

Pobierz cennik maszyn do pisania i akcesoriów.

Informacje dodatkowe

Złożenie zamówienia oznacza akceptację regulaminu sklepu. Po złożeniu zamówienia otrzymasz, na wskazany adres e-mail, informacje o kolejnych etapach jego realizacji. W razie konieczności obsługa sklepu będzie się z Tobą kontaktować także telefonicznie. Pamiętaj, że przysługuje Tobie prawo odstąpienia od umowy, bez podania przyczyny.

<h1>maszyny do pisania</h1>

<h4>sklep z maszynami do pisania</h4>

 

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu. Pliki cookies zapisywane na komputerze Klienta przechowują informacje na temat:

  • sesji Użytkownika,
  • ostatnio oglądanych produktów,
  • oddania głosu w ankiecie.

 

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres bądź telefonicznie pod numerem .

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Darmowa dostawa przy zakupie.

Zakupy za kwotę min. 500 zł z vat, dostarczamy za darmo pod adres z zamówienia. W przypadku zwrotu towaru prosimy zapoznać się z regulaminem sklepu.
Darmowa dostawa (Dostawa w Warszawie) już od 250,00 zł.

Koszty przesyłki

Przedpłata na konto: 17,00 zł

Pobranie DPD: 27,00 zł

Wysyłka DPD w 24h

Sklep stacjonarny

ARTECH Tusze, Tonery i Wszystko do Biura

www.artech.waw.pl

 

telefon 22 624 22 94

telefon kom. 602 659 969

 

ul. Ogrodowa 39/41,

00-873 Warszawa

(100 m. od ul. Żelaznej po lewej stronie)

 

pracujemy: pon-piąt. 9.00-17.00

 

e-mail: zamawiaj@artech.waw.pl

www.artech.waw.pl

www.hp.waw.pl

www.maszynydopisania.com.pl

 

witryna tonery tusze

 

 

Mapa dojazdu

Kliknij na mapkę, a sprawdzisz jak do nas dojechać.

maszyny do pisania mapa

Sklep jest w trybie podglądu

Wszystkie teksty, opisy oraz fotografie są własnością sklepu internetowego www.maszynydopisania.com.pl i zakazuje się rozpowszechniania ich i kopiowania pod rygorem nałożenia kary pieniężnej.

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

{nocache:4b1d81c965dc62b9fd25751960e951f9#0}
Click Shop | Hosting home.pl